INDHOLD+

Om os

Velkommen til momolydbog!

 

Allerførst vil vi gerne takke dig, som netop nu – i dette øjeblik – sidder og læser disse ord. Tak fordi du har klikket ind på vores side – vi håber, at vi her er i stand til at give dig et billede af, hvem vi er, hvordan og hvorfor.

momo_eget-forlag_latter_620px

Momo – Skuespillernes Lydbogsværksted blev stiftet hjemme i Julie Carlsens køkken en smuk august aften 2008. Alle som var til stede har en stor kærlighed til lydbogen og fortællerkunsten. De nye tider har gjort, at vi nu pludselig kan udnytte internettets muligheder, og selv skabe vores egne produktioner.

Læse de historier højt, som vi elsker. De historier som på den ene eller anden måde har betydet eller betyder noget i vores liv. Som skuespillere bliver vi normalt hyret af en instruktør eller teaterchef, som tilbyder os en rolle – derfor er det helt unikt, at vi pludselig er sammen i et arbejdsfællesskab, som er vores eget, og hvor vi selv vælger, hvilken historie, vi har lyst til at fortælle og formidle videre til et publikum.

Derfor har vi også lavet et andelsselskab. Med neglene dybt i jorden og traditionen tror vi på, at medejerskab og selvbestemmelse er motiverende.

Normalt er skuespillere – medmindre vi er fastansatte på et teater, hvilket det er meget få, der er – ikke vant til at være en kontinuerlig del af noget. Vi mødes på kryds og tværs på nye produktioner på teatret, film eller tv. Her er vi pludselig sammen i noget som er vores, og hvor vi i ro og mag kan dyrke og nusse om vores produktioner.

Og så må vi ikke glemme julefrokost-faktoren. Fordi vi er freelancere bliver vi aldrig inviteret til julefrokoster! Den tid er slut, og Momo vil skænke snaps i glassene…

Rundt omkring os har der været folk, som har knoklet for at hjælpe os til verden. Alle har investeret tid og kræfter – vi har fået hjælp af nogle af landets bedste mænd og kvinder indenfor lyd, IT og lovgivning.

Det er så vigtigt for os at give lytteren en god oplevelse, og derfor skal produktet være i orden hele vejen rundt.

Når du går på opdagelse på vores side, vil du sikkert bemærke, at vi ikke har så mange bøger – endnu. Det er fordi vi er så unge. Men vi planlægger at udkomme med ca. 24 bøger om året. Vi glæder os til fremtiden og håber, at du har lyst til at følge os og lære os og vores produktioner at kende. God fornøjelse!

P.s. Vær sød ikke at kopiere vores bøger. Vores løn ligger udelukkende i de downloads, der er på den enkelte bog. Tak fordi du støtter kulturen.

 


Momolydbogs hjemmeside er designet og vedligeholdt af Claus Bülow Christensen, Thomas Magnussen og

Per H. Olsen.