INDHOLD+

I ulvenes land

Læst af Anette Støvelbæk

Varighed: 1 time 42 minutter / 104 MB

Kan købes hos:


Hør første kapitel her:

 

”Jeg har altid været fascineret af ulve! Dette elegante, intelligente og farlige rovdyr !!” 

Drengen Jacob er vild med naturen. Det er hans far ikke!! Så det kommer som lidt af en overraskelse, da hans far foreslår, at de skal tage på vildmarkstur i Montanas bjerge i USA. Men Jacob erfarer snart at vildmarken er andet end flot natur og mad i det fri. Den er også barsk og ubarmhjertig. Ligesom alle andre steder er de fleste her nemlig også afhængige af andre i kampen for overlevelse!

 

Forfatteren om sig selv:

Hvis jeg helt kort skal fortælle hvem jeg er, så må det vel lyde sådan : Jeg er mor til tre, forfatter, dyrlæge, datter, søster, drømmer, eventyrer, fest-idiot, enspænder, naturbarn – og i virkeligheden ualmindelig almindelig. Kort sagt, så er jeg vel som de fleste andre mennesker, jeg har bare nogle ting, jeg har lyst til at fortælle.