INDHOLD+

Samlede noveller, Vol. 2

Læst af Skuespillerne fra Momolydbog

Varighed: 2 timer 42 minutter / 113 MB

Kan købes hos:


Hør første kapitel her:

 

Vi er meget stolte over, at vi har fået lov af Benny Andersen til at indlæse hans Samlede Noveller. Her følger anden del, hvor Søren Spanning læser Det sidste års tid, Lotte Andersen læser Historie med efterhængt titel, Søren Hauch-Fausbøll læser Den skaldede mand, Henrik Koefoed læser Puderne, Louise Herbert læser Drengen med tyggegummiet og Morten Hauch-Fausbøll læser Storetåen.

Benny Andersen har igennem hele sit forfatterskab gang på gang ramt danskerne på kornet. Dette gælder i høj grad også hans noveller. I disse sørgmuntre fortællinger og monologer er det de såkaldt almindelige mennesker, der kommer til orde. Det er historier om livets undgængere, de sagtmodige og selvudslettende, som lader omgivelserne styre deres liv, og som er udenfor; selv om de tilsyneladende er midt i det hele.

Sproget er det tyste danske, det diskrete danske, det aldeles omtrentlige danske. Der er så mange sproglige underfundigheder og så mange skjulte meninger og så mange hemmelige muligheder i historierne, at de spiller videre i én!