INDHOLD+

Samlede noveller, Vol. 1

Læst af Skuespillerne fra Momolydbog

Varighed: 2 timer 45 minutter / 116 MB

Kan købes hos:


Hør første kapitel her:

 

Vi er meget stolte over, at vi har fået lov af Benny Andersen til at indlæse hans Samlede Noveller. Her følger første del, hvor Henrik Koefoed læser Bukserne, Vibeke Hastrup læser Ulla og Søren (eller Housewarming), Morten Hauch-Fausbøll læser Udsmideren, Sonja Oppenhagen læser Hr. Svendsens Spadseretur, Søren Hauch-Fausbøll læser Luffe og Helene Egelund læser Den Druknende.

Benny Andersen har igennem hele sit forfatterskab gang på gang ramt danskerne på kornet. Dette gælder i høj grad også hans noveller. I disse sørgmuntre fortællinger og monologer er det de såkaldt almindelige mennesker, der kommer til orde. Det er historier om livets undgængere, de sagtmodige og selvudslettende, som lader omgivelserne styre deres liv, og som er udenfor; selv om de tilsyneladende er midt i det hele.

Sproget er det tyste danske, det diskrete danske, det aldeles omtrentlige danske. Der er så mange sproglige underfundigheder og så mange skjulte meninger og så mange hemmelige muligheder i historierne, at de spiller videre i én!