INDHOLD+

Randolph Olsen – en engel kommer til byen

Læst af Søren Hauch-Fausbøll

Varighed: 1 timer 12 minutter / 34 MB

Kan købes hos:


Hør det første kapitel  her:

 

Idet han kom rundt om hjørnet, så han den. Grisen stod dér med trynen lidt i vejret og kiggede udfordrende op på ham med sine små, blå øjne.

–Nå, dér er du, din slyngel, udbrød Randolph. Han bøjede sig hurtigt ned for at tage fat om grisens halsbånd. Men grisen var hurtigere. I ét nu spænede den igen af sted på sine korte ben. Ned ad gaden, rundt om det næste hjørne, og væk var den.

Da Randolph Olsens tamme gris Trunte en dag forsvinder, ved han ikke, hvad han skal gøre. Men snart hvirvles han ind i usandsynlige begivenheder, der ikke alene sender ham ud at flyve, men også en tur i fængsel.
Undervejs får han masser af oplevelser og flere nye venner.
Spørgsmålet er bare, om han også finder sin gris til sidst?

Sannie Terese Burén om sig selv:

Kender du dét, at spekulere på, hvordan det ville være, hvis dit liv var helt anderledes eller hvis du var en anden, end den du er?
Hvad nu hvis…
Sådan en nysgerrighed blev jeg født med en forårsdag i København i 1964.
Inden længe førte den mig til at se mig omkring i verden, læse bøger, spille teater, lave mad, snakke med mennesker om deres liv og i det hele taget suge til mig af indtryk. Og den førte mig til Langeland, hvor jeg har et Bed & Breakfast, der hedder Æblegaarden.
Undervejs skrev jeg dagbog, teatersange, salgsbreve og informationsmaterialer. Men nedenunder alt det, lå der hele tiden en drøm om at skrive en bog – eller måske flere bøger.
Historien om Randolph Olsen er min debut som forfatter.
Fik jeg nævnt, at jeg er meget nysgerrig?
Har du lyst til at læse mere om Sannie og Randolph, kan du kigge forbi Randolph´s egen hjemmeside – www.randolpholsen.dk