INDHOLD+

Ingenmandsland

Læst af Karen-Lise Mynster

Varighed: 5 timer 31 minutter / 242 MB

Kan købes hos:


Hør det første kapitel  her:

 

Ingenmandsland handler om at leve med og i sorgen – om at leve med det sværeste, man kan komme ud for her i livet – at miste sit barn.

Bogen er ikke nogen selvhjælpsbog med konkrete anvisninger på, hvordan man tackler livet med et sygt barn, bearbejder sorgen og ´kommer videre´.

»Ingenmandsland er mit vidnesbyrd om den tilstand, som jeg både fysisk og psykisk kom i, da min datter blev indlagt, og som jeg på sin vis stadig befinder mig i efter tabet. Ingen ord, ikke tusinder af tårer, ikke et skrig kan råbes så højt, at det bare tilnærmelsesvis beskriver den smerte, vi er i, os der har mistet.

Mit ønske med bogen er at videregive mine dyrekøbte erfaringer. Dels til det professionelle personale på hospitaler, dels til de psykologer og terapeuter, jeg har mødt på min vej – og dels til alle de mennesker, der er tæt på nogen, der mister et menneske, der står dem nær.«
– Anna Kløvedal i bogens forord

Anna Kløvedal debuterede i 2006 med den roste spændingsroman Bangebuks og har i 25 år arbejdet inden for teater- , film-, og tv-branchen som bl.a. forfatter, dramaturg og projektudvikler. Emilie er hendes eneste barn.


Bemærk at videoen kan afspilles i HD.